دکتر عباسعلی نصر اصفهانی

متخصص جراحی و لاپاروسکوپی


ثبت سوال پزشکی

برای ارسال سوال میبایست عضو پورتال باشید . در صورتیکه عضو نیستید اینجا کلیک کنید .
قبل از ارسال سوال کلمه کلیدی سوال خود را جستجو کنید . بسیاری از سوالات قبلا پاسخ داده شده است .
برای متن سوالات فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
حداکثر طول مجاز برای متن سوال 500 کاراکتر است .
انتخاب عکس بصورت دلخواه است . در صورت انتخاب عکس ، فایل تصویر طبق مشخصات زیر باشد :
1 - فرمت تصویر فقط JPG و یا GIF
2 - حجم هر تصویر انتخابی کمتر از 300 کیلو بایت باشد .
در صورت ارسال تصاویری که مربوط به متحوی سوال نباشد عضویت شما لغو خواهد شد .
نام کاربری :
رمز عبور :
متن سوال :
تصویر یک :
تصویر دو :
تصویر سه :

آخرین سوالات پاسخ داده شده

سـوال : سلام دکتر خسته نباشید به واسطه تیره شدن مدفوعم و همینطور درد در سمت چپ شکمم یکم بالاتر از کمربند که البته الان مربوط به 8 ماه میشه ولی خفیفه مثلا وقتایی ک ورزش میکنم فوق گوارش واسم اندوسکوپی و کلونوسکوپی تجويز کرده با سی تی نمیشه بیخیال کولونوسکوپی شد؟ از اونجایی ک شهرستانم میخام شیراز انجام بدم ولی از دردش میترسم ممکنه بیمار درخواست بده با بیهوشی باشه؟ هزینه کلونوسکوپی و اندوسکوپی تو بیمارستان دولتی و خصوصی با بیهوشی چقدر میشه. ممنون میشم راهنمایی کنید
پاسـخ : سلام، با علائم ارائه شده تصمیم گیری مشکل است. سن و نتایج معاینه و اینکه منظور از مدفوع تیره خون تیره یا قیری است یا خیر مهم هستند. ولی اگر پزشک معالج شما توصیه کرده اند بهتراست انجام دهید. ممکن است به جای کولونوسکوپی سی تی اسکن مخصوص انجام داد ولی دقت آن مانند کولونوسکوپی نیست و ممکن است مجبور شوید هردو را انجام دهید. کولونوسکوپی با بیهوشی سطحی هم قابل اجرا است.چون انجام نمی دهم از هزینه آن خبر ندارم.
درد ورزش گوارش


سـوال : ممنونم جناب دکتر از پاسخی که دادین به جوابم دکتر گاهی اوقات موقع دفع مدفوع احساس سوزش و گاهی خارش در ناحيه مقعد احساس میکنم والا بخاطر درد سمت چپ شکمم دکتر رفتم و گف مشکلی نداری و قرص دیسیکلومین داد که بازم مسلم حل نشده ولی خب اینهمه مدت ابن مشکل بی دلیل نیس چه ازمایش و تستهایی باید انجام بدم واس پی بردن به این مشکل اگ کمک کنید یک عمر ممنونتون میشم
پاسـخ : سلام، همانطور که قبلا بیان شد دردرجه اول لازم است که توسط پزشک شرح حال دقیق گرفته و معاینه دقیق انجام شودو بر اساس یافته های بدست آمده تصمیم بگیرند که چه تست و آزمایش به شما کمک می کند.
مدفوع خارش مقعد


سـوال : سلام و ادب من پسری 26 ساله هستم الان دوماهه سمت چپ شکمم درد خفیفی دارم گاهی موقع راه رفتن اذیت میشم یا دویدن سونو انجام دادم سنگ 4 میل در کالیس فوقانی چپ دارم ولی مطمعن نیستم این درد از اونه چند ماه پیش دندونم ابسه کرده بود و بصورت خودسر سفکیسم پونصد دو ورق خوردم اخرین قرص رو که خوردم مدفوعم یه هفته خونی بود. خونریزی پیدا کردم یعنی . بعد خوب شدم البته بعد از اون ازمایش مدفوع دادم خون نبود درون مدفوعم سونوگرافی و ازمایش ادرار و مدفوع همه نرمال بوده نمیدونم مشکل از چیه خواهش میکنم کمکم کنید
پاسـخ : سلام، با علائمی که شما مطرح کرده اید منشا درد شما می تواند در درجه اول دستگاه گوارش باشد یا همزمان مشکل گوارش گذرا در اثر مصرف آنتی بیوتیک و مشکل ادراری تناسلی یا جدار شکم باشد. قدم اول برای بررسی این مشکلات معاینه و شرح حال دقیق می باشد که توسط پزشک انجام می شود.
درد خون مدفوع


سـوال : سلام وخسته نباشید دختری هستم ۲۴ساله درسینه سمت چپم توده هیپواکو به ابعاد۴۴در۱۶میلیمتردرساعت ۱۰دیده شده.میخواستم ببینم تشخیص شما چیه ایا نیاز به جراحی داره؟باتشکر
پاسـخ : سلام، تشخیص و درمان توده های پستان بر اساس شرح حال و معاینه و بررسی های سونوگرافیک یا ماموگرافی می باشد. جهت تصمیم گیری لازم است به پزشک مراجعه و تصمیم گیری شود. در صورتی که توده شما در سونوگرافی توپر باشد بهتراست عمل وخارج شود. هرچند ممکن است نیاز به نمونه برداری سوزنی قبل از عمل هم مطرح شود.
جراحی


سـوال : سلام وخسته نباشید دختری ۲۰ساله هستم در سینه راستم توده هیپواکوبه ابعاد ۱۳در۲۴ میلیمتردرساعت۱۰دیده شد که عمل جراحی کردم و جوابش خوشخیم بود والان ی توده دیگه به ابعاد۹در۱۸هم هست ایا این یکی هم نیاز به عمل جراحی داره؟باتشکر
پاسـخ : سلام، تشخیص و درمان توده های پستان بر اساس شرح حال و معاینه و بررسی های سونوگرافیک یا ماموگرافی می باشد. جهت تصمیم گیری لازم است به پزشک مراجعه و تصمیم گیری شود.
سینه جراحی


سـوال : با سلام و عرض ادب پسری 32 ساله هستم که دوبار جراحی نا موفق فتق کشاله ران سمت چپ انجام دادم یکبار بدون مش و دومین بار با مش . میخواستم بدونم اگه مشکلی برای باروری یا هرنوع مشکل دیگه برای بدن ایجاد نمیشه میتونم دیگه جراحی نکنم؟ در ضمن بیضه سمت چپ کوچکتر از سمت راست است، آیا دلیل آن فتق بوده؟
پاسـخ : سلام، خطر فتق گیرگردن روده ها در آن است ولی بر باروری تاثیر ثابت شده ای ندارد. بیضه ممکن است در اثر جراحی فتق کوچک شود که از عوارض نسبتا کمیاب است. برای شما توصیه به جراحی لاپاراسکوپی می شود.
جراحی بارداری بیضه


سـوال : سلام آقای دکتر وقتتون بخیر ببخشید بنده حدود 4 ماه پیش پس از انجام سونوگرافی متوجه سنگ کیسه صفرا شدم که پس از مراجعه به دکتر مسعود حلبیان ، ایشان ضمن ارائه معرفی نامه حضرتعالی را جهت جراحی لاپارسکوپی پیشنهاد نمودند . میخواستم بدونم آیا در بیمارستان شریعتی عمل لاپاراسکوپی انجام میشود چه روزهایی جنابعالی حضور دارید
پاسـخ : سلام با نوبت قبلی تلفنی 4 شنبه ها می توانم شما را در درمانگاه شریعتی ویزیت کنم یا درمطب.
سونوگرافی جراحی لاپاراسکوپی


سـوال : سلام دکتر پدرم پارسال به علت داشتن سنگ کیسه صفرا با جراحی باز کیسه صفراشونو برداشتن .الان ام ار ای تجمع مایع رو در محل جراحی نشون داده اما در مورد نوع مایع بین هماتوم و بیلوما مرددن.پدرم ۶۷ سالشونه و به علت ناراحتی قلبی نمیتونن ای ار سی پی انجام بدن لطفا راهنمایی کنید باید چکار کنیم و ایا درمان پذیر هست؟انزیمای کبدیشون و بیلی روبین نرمالن
پاسـخ : سلام، درصورتی که تب یا درد ندارند و در مورد تغذیه و اشتهانیز مشکلی ندارند مهم نیست چه باشد و اقدامی لازم ندارد. در غیر اینصورت با سونوگرافی قابل تخلیه و درمان است.
جراحی


سـوال : سلام من یک مادر ۵۰ساله دارم که دوبار عمل دیسک کمر انجام داده وبه مرور زمان هیچ فرقی نکرده و درد های پی در پی داره سوألم اینه اگه من مادرم رو پیش شما بیارم میتونید مشکلشو حل کنید
پاسـخ : سلام، مشکل ایشان مربوط به تخصص من نیست. بستگی به علائم ایشان باید به متخصص اعصاب یا اورتوپد مراجعه نمایندتا راهنمایی شوند.
مادر دیسک درد


سـوال : با سلام و خسته نباشید.دختری 24 ساله هستم به مدت 4 سال مبتلا به بیماری کولیت روده شدم.کولونوسکوپی انجام دادم.گفتن پروکتیت هستش و همورئید داخلی.حدود یک سال و نیم دارو مصرف می کنم.قرص خوراکی پنتاسا رو مصرف می کنم قبلا از شیاف آساکول و شیاف پنتاسا استفاده می کردم و همینطور تنقیه هیدروکورتیزون.میخاستم بدونم آیا بیماری من قابل درمان هست یا نه.چون خیلی تغییری نکردم با مصرف داروها.خیلی نگرانم.لطفا راهنماییم کنید.پزشکم گفتن که داروها رو تا دو سال باید مصرف کنم.ولی بیماری من هنوز خوب نشده
پاسـخ : سلام بیماری شما مزمن و طولانی مدت است و باید تحت نظر باشید. بهبود قطعی کامل در کوتاه مدت بعید است.
روده دارو شیاف


سـوال : با سلام و عرض ادب جناب اقای دکتر مادر 63 ساله من یک ماه پیش دچار پانکراتیت حاد شدند بعلت سنگ کیسه صفرا،متاسفانه نتوانستند عمل کنن بخاطر تورم بیش از حد شکم و ای اف شدن قلب،5 روز فرستادن ای سی یو متاسفانه ریه ها آب آورد و عمل به تعویق افتاد،الان مجدد درد شدید داشتندو امیلار و لیپاز هر کدوم حدود 230 بودن که با دارو کم کردن و الان زیر 70 هست ولی متاسفانه تهوع شدید و درد معده زیادی داره که بعد ازسونوگرافی مشخص شد کیست 10 سانتی با جداده نازک اطراف پانکراس بوجود امده،میخواستم ببینم راه درمان چیه؟سپاس
پاسـخ : سلام بهتراست 2-4 هفته درمان طبی ادامه یابد و در صورت عدم بهبود کیست جراحی کیست همراه برداشتن کیسه صفرا انجام شود مگر اینکه علائم سنگ صفرا شدید باشد که جراحی کیسه صفرا را باید جلو انداخت.
مادر قلب درد


سـوال : با سلام سؤالى داشتم حدود ١ سال گاز خيلئ شديد دارم رفتم دكار سونوگرافى نوشت نتيجة أين بود كه پوليپ كيسه صفرا دارم ٢ ميلي متر اندوسكپى انجام دادم گفته يه مقدار التهاب ديده ميشه پانترازول استفاده ميكنم ولى هر چيزى كه ميخورم گاز ميگرم و إز ناحيه گلو احساس ناراحتى ميكنم وقتى گاز دارم ميخاستم ببينم چى كار بايد بكتم
پاسـخ : سلام، علائمی که شما دارید تحت عنوان دیس پپسی قرار می گیرد. علل مختلفی دارد که با شرح حال دقیق تر و معاینه و بعضی بررسی های پاراکلینیک بعضا مشخص می شود. عادات غذایی، میزان فعالیت بدنی، استرس روانی، و اختلالات فعالتی دستگاه گوارش در آن دخیل هستند. ضمن افزایش فعالیت بدنی ، تامین آرامش روانی و پرهیز از غذاهای نفاخ مثل حبوبات بهتر است تحت نظر پزشک باشید. پولیپ کیسه صفرا باعث علائم فوق نمی شود لیکن برای کنترل میزان رشد و نتایج احتمال آن لازم است با سونوگرافی های کنترل بررسی شوید.
گلو


سـوال : با سلام خدمت شما بزرگواربا عرض سلام خدمت شما حدود دوماه از جراحی انسداد روده ام میگذرد ایا مصرف سیگار مشکلی دارد؟ بعد از چه مدتی بلامانع است؟ تاثیری در انسداد روده مجدد دارد؟ باتشکر فراوان
پاسـخ : سلام، مصرف سیگار کلا عوارض عمل جراحی را زیاد می کند مثل عفونت های زخم، مشکلات ریوی و فتق برشی محل جراحی و ... لذا بهتر است کلا سیگار را ترک کنید. زمان خاصی مطرح نیست که از آن به بعد مصرف سیگار سالم باشد.
جراحی روده سیگار


سـوال : باسلام وخسته نباشید من هفتم شهریور 94عمل برداشتن کیسه صفرا انجام دادم تا یک ماه ونیم وبیشتر رژیم غذایی بعد از عمل را رعایت کردم. چند روزی درد شدید در شقیقه ها یم دارم یکی دوبار تهوع شدید داشتم جای کیسه صفرا درد دارد وعصبی هستم چشمهایم میسوزد لازم به ذکر است در بیمارستان میلاد عمل کردم بدلیل تمام شدن اعتباردفترچه ام دیگر نتیجه آزمایش پاتوبیولوژی بعد از عمل را به پزشک نشان نداده ام دستور پزشک محترم چیست. باآرزوی موفقیت روز افزون
پاسـخ : سلام، علائمی که شما ذکر می کنید به احتمال زیاد ربطی به عمل شما ندارد ولی به هر حال لازم است به پزشک خود مراجعه و ضمن ارائه شرح حال دقیق تر و معاینه و همچنین ارائه جواب پاتولوژی به پزشکتان، از نبودن مشکل مطمئن شوید.
رژیم غذایی درد تهوع


سـوال : با سلام و احترام ، سوال داشتم از خدمتتون ، كمتر از يك هفته پيش مادرمو بردن سونو براي صفرا چون سنگ داشته ، بهترين جا برديم براي سونو و گفتن توده وجود داره در پانكراس و در لوب كبد ، با مراجعه به دكتر جراح گفتن كه كانسر هست و تقاضاي سي تي اسكن دادن ، امروز رفتيم براي سي تي اسكن مشخص شد به غير سنگ صفرا و عفونت كه قبلا بوده چيز ديگه نيست، ميخواستم بدونم با توجه به جاي معتبري كه واسه سونو رفتيم و نتيجه سونو آيا اونا اشتباه كردن يا معجزه صورت گرفته ؟
پاسـخ : سلام، هیچکدام از وسایل تشخیصی در پزشکی دقت قطعی ندارند و توسط پزشک معالج بررسی و قضاوت می شوند. باید ببینید نظر پزشک شما چیست.
کبد عفونی صورت


سـوال : سلام اقای دکتر.من ی بار 3سال پیش کیست مویی را در نافم جراحی کردم بعد از 3 سال باز عود کرده .آیا لازم است نافم را بردارم؟مشکلی واسم پیش نمیاد؟
پاسـخ : سلام، اینکه باید ناف را بردارید یا نه بستگی به نظر جراح شما دارد ولی برداشتن ناف بجز زیبایی و عوارض مشترک همه اعمال جراحی مثل احتمال عفونت و غیره عارضه خاص ندارد.
جراحی


سـوال : باسلام خدمت شما.باآرزوی شادی وخوشی برای شما. مادرمن درآذرماه تحت عمل جراحی باز کیسه صفرابه دلیل وجودسنگ قرارگرفت.نتیجه پاتولوژی هم همان التهاب مزمن رانشان داد وپزشک گفت هیچ موردی نیست عمل هم به خوبی انجام شده .اما درناحیه بخیه نواحی کوچکی احساس برامدگی یاسفتی های کوچکی زیرپوست احساس می شود.ی خواستم بدانم این سفتی هاطبیعی است یانه؟ البته چندجای کوچک درهمان ناحیه بخیه است. نتیجه پاتولوژی هم درزیر پیوست شده است متشکر ازجنابعالی.
پاسـخ : سلام، سفتی محل عمل تا چند ماه طبیعی است و به تدریج کم می شو د. در صورت تشدید سفتی یا دردناک شدن باید به پزشک مراجعه کنند.
جراحی


سـوال : سلام پسرمن 4ساله ست.دريک سونوگرافى به صورت اتفاقى به کيست کلدوک برخورديم جراح معتقدن که اين کيست بدخيم شده وبايدسريع جراحى بشه امافوق تخصص گوارش معتقدن اين کيست بدخيم نمى شودبه دليل اختلاف نظرنمى توانم براى جراحى کودکم تصميم بگيرم خواهش ميکنم من رو راهنمايى کنيدپسرمن فقط4سال داره
پاسـخ : سلام، کیست کله دوک استعداد به بدخیم شدن دارد و باید حتی الامکان (بر حسب محل و وسعت) تحت عمل قرار گیرد.
صورت گوارش


سـوال : باسلام و خسته نباشید خواهر من 54ساله هست و به دلیل درد خفیف ناحیه ی فوقانی شکم اندوسکوپی کرد داخل معده پولیپ بود و ورم معده هم داشت پزشک بعد از بررسی نمونه ی پاتولوژی گفتن که که بهتر هست که چند سال یک بار اندوسکوپی انجام دهد درصورتی که همان روز اندوسکوپی گفتن مشکلی نیست آیا خطری ایشان را تهدید می کند که بعد از جواب پاتولوژی اندوسکوپی دوره ای را پیشنهاد کردن؟ علت این کار چه میتواند باشد؟ من تصویر نتیجه پاتولوژی را هم ارسال کردم باتشکر از زحماتتون
پاسـخ : سلام ، تغییرات مخاطی که در جواب پاتولوژی گزارش شده با احتمال کمی ممکن است تشدید شود و خطراتی را ایجاد کند. لذا بدون اینکه نگرانی زیادی داشته باشید لازم است بطور سریال بررسی مجدد شوند.
درد معده ورم


سـوال : سلام اقای دکتر ممنون از وب سایت خوبتون جواب ازمایش مادرم نوشته توده هیپودنس با قطر ۳۱میای متری مشاهده میسود و بقیه چیزا کلا نرمال نوشته شده ایا جای نگرانی هست؟؟؟ ایا هیپودنس غده سرطانیه؟؟؟
پاسـخ : سلام، اهمیت توده هیپودنس، به سن بیمار، محل توده، رشد آن و عوامل زیاد دیگری دارد و به تنهایی قابل قضاوت نیست.


سـوال : با سلام و عرض ادب پسری 31 ساله هستم . 20 روز پیش عمل عود شده فتق چپ انجام دادم ولی از روز عمل بیضه چپ من متورم و باد کرده و سفت و دردناک شده .تورم و باد آن کمتر شده اما همچنان سفت و دردناک است میشه راهنمایی کنید؟
پاسـخ : سلام، تورم بیضه و اسکروتوم به دنبال عمل جراحی فتق ممکن است به دلایل مختلف بروز کند، شامل تجمع مایع و خون در اطراف بیضه، آسیب عروقی بیضه که حین جراحی ممکن است اتفاق بیفتد یا عفونت. کلا عوارض جراحی فتق در عمل دوم بیشتر است. لازم است توسط جراح خود معاینه و راهنمایی شوید.
بیضه


سـوال : سلام آقای دکتر٬ من ۱۴ روز پیش عمل جراحی فیشر و فیستول انجام دادم جای عمل فیستولم کاملا خوب شده ولی بعد از ۱۴ روز جای عمل فیشرم کاملا خوب نشده و زخمم کمی ترشح داره ولی درد نداره، اما خودم که نگاه کردم زخم هنوز جوش نخورده دکتر نگرانم آیا ممکنه جوش نخوره زخم عمل یا هنوز وقت هست٬ ٬ مترسم عفونت کنه دکتر ٬ دارو هم به دستور پزشک میترانیدازول استفاده میکنم. میشه راهنماییم کنین چیکار کنم جای عمل م زودتر خوب بشه ممنونم. عیدتون هم مبارک
پاسـخ : سلام، ترمیم زخم به دنبال عمل فیشر ممکن است با تاخیر صورت گیرد. کاری که شما برای ترمیم به موقع و خوب زخم انجام دهید رعایت دستورات پزشک معالج شامل مصرف فیبر کافی در غذا، تسکین درد در صورت وجود درد می باشد. البته در صورت عدم بهبود مناسب لازم است جهت بررسی علت به پزشک معالج خود مراجعه فرمایید.
جراحی فیشر فیستول


سـوال : سلام به مدت یه هفته اس رنک مدفوعم سیاهه البته دردی در ناحیه شکم یا هنگام خروج مدفوعم احساس نمیکنم،میتونین راهنمایی کنین .ممنون.
پاسـخ : سلام، مدفوع سیاه می تواند به علت مصرف داروهایی مثل آهن یا بیسموت باشد یا خونریزی دستگاه گوارش. اگر دارویی مصرف نمی کنید بهتر است برای بررسی به پزشک مراجعه فرمایید.


سـوال : سلام پنجاه روزه که برای دومین بار جراحی فیشر کردم اماهنوز بعد از دفع سوزش و خارش دارم و حس میکنم التهاب یا هموروئید هس دکترم میگه کمی تنگی داری به نظر شما صبرکنم یا درمان لازم دارم ممنون
پاسـخ : سلام، هرچند معمولا این علائم نگران کننده نیستند و می تواند بعلت حساسیت، هموروئید، عوارض جراحی یا مصرف داروهای موضعی باشد. ولی با توجه به جراحی که شده اید لازم است توسط جراح خود معاینه شوید و طبق نظر ایشان درمان شوید.
جراحی فیشر خارش


سـوال : سلام وخسته نباشید.اقای دکترمن فتق هیاتال چهارسانت ورفلاکس دارم و٢۵ سال دارم وده ماه دارومیخورم اماترش کردنم یعنی مزه ی ترش درته گلوم ازبین نرفته پیش یکی ازجراحان معروف کشوررفتم وسوالاتی کردودراخرنامه بستری دادکه عمل کنم ولی من فعلااقدام نکردم نظریکی ازجراح دیگرپرسیدم اون گفت زیرسی سال بهتراست عمل نکنی چون ٩۵درصداونایی که عمل کردن مشکلی براشون پیش اومده اقای دکتردراین رابطه خواهشن راهنمایی کنیدچون این شرایط درحال حاضرهم سخت است نظرشماچیه اقای دکتر.
پاسـخ : سلام، در صورت عدم پاسخ به درمان های دارویی و مراقبتی و بخصوص اگر در آندوسکوپی علائم التهاب مری دیده شود لازم است جراحی شوید و در جوان ها اولویت بیشتری برای جراحی هست.


سـوال : باعرض سلام یه راهنمایی میخواستم اقای دکتر سنو گرافی گرفتم سنگ کیسه صفرا را نشان داده دو عدد به سایز ده و سیزده میلیمتر که یکم درد شکم دارم همرا سوزش معده ایا به نظر شما عمل کنم یا روش درمانی وجود دارد البته سنم هم سی ویک سال است
پاسـخ : سلام، سنگ صفرا اگر باعث درد شود باید جراحی شود. البته مشخصات درد و ارتباط با غذا و محل دقیق درد و نتایج معاینه در تشخیص ارتباط درد با سنگ صفرا کمک کننده اند. فعلا تا انجام معاینه و بررسی توسط پزشک بهتر است از مصرف غذای چرب و سنگین و تخم مرغ پرهیز نمایید.
درد معده


سـوال : با سلام خدمت شما.اقای دکتر دختری هستم 18ساله که مدتی زیر دنده راستم درد میکنه و همچین قسمت سمت راست و بالای شکمم درد میکنه.این دردبعضی وقتا به شونه راستم و کشاله ی رونم کشیده میشه علتش چی هست؟
پاسـخ : سلام، دردهای لبه دنده و قسمت راست و بالای شکم می تواند به علت بیماری های کبد و مجاری صفراوی باشد بخصوص اگر به شانه تیر می کشد. ولی تیر کشیدن به قسمت ران با این مسئله منطبق نیست و احتمال دردهای عضلانی اسکلتی بیشتر مطرح می شود. بهتر است توسط پزشک معاینه و تحت بررسی قرار گیریدو
درد


سـوال : باعرض سلام دختری 28ساله هستم ,دو سه بار درمدفوعم یکی دو رگه تیره دیدم .احتمالا خون!یبوست,اسهال,درد,کاهش وزن ,...ندارم .مشکل جز سرطان روده چی میتونه باشه؟راه تشخیصی جز کپلونوسکپی داره؟
پاسـخ : سلام، خونریزی به این صورت علل مختلف دارد مثل پولیپ، کولیت ، گهاگاه هموروئید و غیره. در قدم اول باید توسط پزشک معاینه و در صورت لزوم تحت کولونوسکوپی قرار گیرید. با توجه به سن شما احتمال سرطان کم است ولی منتفی نیست و پس از کارهایی که گفتم می توانید مطمئن شوید.
وزن سرطان روده


سـوال : سلام .حدودچند ساله بعضی مواقع درد خیلی خفیفی در پایین قفسه ی سینه سمت چپ شکم احساس میکنم .که معمولا بعد از غذا این درد احساس میشه البته مداوم نیست و بعضی روزها وجود داره و خیلیم طول نمیکشه شاید حدودا یک ساعت علائم دیگری ندارم .به نظر شما ممکنه پانکراتیک مزمن باشه؟ باتشکر.
پاسـخ : سلام، بر حسب شرح حال فامیلی، عادات غذایی و دارویی، معاینه علل مختلفی را برای این درد ها می توان در نظر گرفت مثل بیماری های پپتیک (زخم و ورم معده یا اثنی عشر) یا بیماری های پانکراس یا روده یا بندرت سنگ صفرا. برای تشخیص باید به پزشک مراجعه فرمایید و مورد بررسی قرار گیرید.
درد سینه غذا


سـوال : با سلام. مادربزرگی 83 ساله دارم. حدود 3-4 ماه است که گاهی دچار لرز می شوند بعضی روزها بیشتر و بعضی روز ها کمتر. دکتری علت این لرزها را بزرگی سنگ های کیسه صفرا دانست. چند سال پیش هم در سونوگرافی مشخص شد سنگ دارند و کمی در ناحیه راست شکم احساس درد داشتند. الان درد در شکم ندارند ولی خیلی لرز می کنند. آیا ممکن است علت این لرزها به خاطر سنگ کیسه صفرا باشد. اگر نیست پس علت این لرز کردن چیست و لطفا راهنمایی فرمایید ما باید چه کار انجام دهیم؟ مرسی
پاسـخ : سلام، یکی از علل لرز مزمن وجود سنگ های صفراوی است بخصوص در مجاری صفراوی. اگر بررسی ها نشان داد که علت سنگ صفرا است بهتر است بیمار عمل شود. البته معاینه و بررسی های بالینی و آزمایشگاهی متعددی در این امر کمک کننده هستند که پزشک شما آنها را بکار گرفته اند.
سونوگرافی درد


سوالات پزشکیمطالب و مقالاتمطالب صنفی اجتماعیصفحه اصلیپیامهای کاربرانسایتهای دیگربرنامه هفتگیتحلیلی بر تعرفه های درما